Mindful bewegen

Wat mag je verwachten:  

Een uitnodiging om te groeien in meer lichaamsbewustzijn.

Door middel van zachte, ondersteunende yogahoudingen, bewegingen, ademhaling en muziek krijgen we meer voeling met ons eigen lichaam.

We tasten nieuwsgierig onze eigen grenzen af, we stellen vast dat deze elke dag weer anders kunnen zijn & werken langzaam richting ontspanning / acceptatie.

Voor wie: 

Deze lessenreeks richt zich specifiek op kankerpatiënten en (chronische) pijnpatiënten.

Mensen die door hun (huidig) ziekteproces extra nood hebben aan zachtheid in beweging.

Praktisch: 

Voorafgaand aan de lessenreeks, wordt u gevraagd een intakeformulier in te vullen. Het geeft de lesgever een indicatie van uw huidig (ziekte)proces & draagt bij aan de opbouw van een lesprogramma op maat. Een medisch attest of goedkeuring van de arts is hierbij ook belangrijk.

Data eerste lessenreeks : 17 november , 24 november en 1 december. Telkens van 10u30 – 11u30.

Voor de volledige  lessenreeks betaal je 25€ en vragen we je om in te schrijven: lotte@yogaloo.be

 

Over Valerie: 

valerie

7-tal jaar geleden ging ik van start met Iyengar Yoga. Mijn pad naar het bereiken van meer lichaamsbewustzijn was hierbij geopend. Sindsdien laat ik me blijvend verrijken door verschillende yogastijlen en lichaamswerk in de brede zin van het woord. In 2016 voltooide ik bovendien een Anusara yoga-teacher-training en ging ik me specialiseren in massage bij kanker. Dit laatste vanuit de volle overtuiging dat ons lichaam ons zaken vertelt waar we met het hoofd niet altijd bij kunnen. Ik bekijk het lichaam dan ook als een unieke toegangspoort om ons te helpen groeien tot de beste versie van onszelf. Mogen werken met mensen in een (ziekte)proces bevestigt dit vaak op een authentieke manier.

Vandaag voel ik me uitgenodigd om die liefde voor lichaamsbewustzijn te delen.